Verbouwing landelijke woning

Het doel van dit project was om de bestaande woning met stallen te renoveren tot een volwaardige woning met garage.

Het geheel is grondig verbouwd en aangepast aan de geldende bouwtechnische normen. Het bestaande woonvolume is aan de buitenkant geĆÆsoleerd en is voorzien van een nieuwe gevelsteen. De huidige stallen zijnĀ  aan de binnenkant geĆÆsoleerd en de gevels zijn gekaleid. De ramen zijn vervangen en zijn soms veranderd van grootte en positie om de natuurlijke lichtinval te optimaliseren. Toch behoudt de woning zijn traditionele vormgeving die past in een omgeving met landelijk karakter.

Op het gelijkvloers is de bestaande woning met de stallen verbonden. Hierdoor is een open leefruimte met keuken gecreƫerd. De stallen zijn ingericht als wasberging, technische ruimte, achterinkom en garage. Op de verdieping van het woonvolume is een badkamer en 2 kinderkamers ondergebracht. De huidige zolder is ingericht als slaapkamer met dressing.


DEEL DIT BERICHT:

Recente projecten