Nieuwe bedrijfsgebouwen

Eind 2018 nam het team van Agricamp onder leiding van Joris Van Campfort zijn nieuwe bedrijfsgebouwen in gebruik. De oude gebouwen werden vervangen door een nieuw complex. Deze nieuwbouw omvat naast nieuwe magazijnruimtes ook een kantoorruimte om het team in te vestigen. DLV zorgde ervoor dat aan de huidige eisen rond de milieuwetgeving werd voldaan.Ā Ā 

Agricamp, vroeger ook gekend als Alliance Agro, is een toeleverancier voor professionals in de land- en tuinbouw (o.a. voor zaaizaden, meststoffen, gewasbeschermmingsmiddelen enz.). Door de jaren heen groeiden ze stilletjes aan over de capaciteit van hun gebouwen. De nieuwe opslagruimte biedt dan ook veel mogelijkheden voor de toekomst van het bedrijf.

Tijdens de ontwerp- en bouwfase werd veel aandacht besteed aan de strenge eisen rond milieu en duurzaamheid. DLV nam hiervoor de milieuvergunningsaanvraag op zich, die moest worden aangepast door de uitbreiding van het bedrijf. Verder kozen de uitbaters ook voor zonnepanelen, waardoor ze bijna volledig energieneutraal zijn.

Voor dit project werkte Parallel Architecten samen met DLV.

Parallel Architecten werkte het ontwerp voor het nieuwe complex uit. Daarnaast zorgden wij ook voor het EPB en de veiligheidscoƶrdinatie.


DEEL DIT BERICHT:

Recente projecten