Nieuw restaurant voor familiepark Harry Malter

Familiepark Harry Malter startte het nieuwe seizoen met een verbluffende verandering: een nieuwe ontvangstruimte, ontworpen door Parallel Architecten. Door de staalstructuur met betonnen sandwichpanelen krijgt deze ontvangstruimte een industriële en moderne look. Zo worden de bezoekers direct meegetrokken in het verhaal van vernieuwing dat doorheen het park waait.

Het concept van de ontvangstruimte omvatte niet alleen een verwelkomende ingang, maar ook de integratie van een restaurant, de keuken en een speciale dierenkeuken. Hierdoor is het een veelzijdige en gastvrije ruimte voor zowel bezoekers als medewerkers van het familiepark.

Een cruciaal aspect van het project was de naadloze integratie van de buitenomgeving met het interieur. Dit bereiken we door het gebruik van grote glaspartijen in het zitgedeelte van het restaurant. Deze ramen laten het natuurlijke licht overvloedig binnen en zo wordt de prachtige omgeving van het Harry Malter complex als het ware naar binnen gebracht, wat zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer.

Een van de uitdagende vereisten van het project was dat de bouw en afwerking voltooid moesten worden tijdens de wintersluiting zodat het park het nieuwe seizoen in 2024 kon openen met deze prachtige ontvangstruimte. Dankzij een strakke planning, nauwgezette coördinatie en toegewijde inspanningen van het gehele bouwteam, zijn we erin geslaagd om deze deadline te halen. 

DEEL DIT BERICHT:

Recente projecten