industrieel design voor FSI

Het gebouw gelegen langs de Jacques Paryslaan in Evergem, is een staaltje van industrieel design geoptimaliseerd voor FSI, Fibre Systems International. Het architecturale concept harmoniseert esthetische zuiverheid met functionele precisie, en weerspiegelt de innovatieve geest van FSI.

Het gebouw is opgetrokken uit een mix van materialen zoals glas, staal en beton, die niet alleen een moderne uitstraling bieden, maar ook duurzaamheid en onderhoudsgemak garanderen. De grote glaspartij verzekert een transparante werkomgeving en een natuurlijke lichtinval, terwijl de betonnen elementen zorgen voor een solide uitstraling. Het gebouw, gericht naar de R4, is een herkenningspunt in de omgeving.                                                                                                        

Het ontwerp maximaliseert het oppervlaktegebruik van het beschikbare perceel. Door de kantoorruimtes, de vergaderzalen en de showroom vooraan in te planten gecombineerd met de plaatsing van de raampartijen biedt het gebouw de medewerkers een zicht op de omgeving, wat de interactie tussen binnen- en buitenruimte versterkt en zorgt voor een levendige werkplek.

De achterliggende units zijn voorzien als opslag en hebben louter een praktische invulling.

De functionaliteit van het gebouw weerspiegelt niet alleen de toewijding van FSI om te kiezen voor een kwalitatieve ruimte, maar wil vooral een inspirerende werkplek aanbieden.

Dit doelgerichte ontwerp gecombineerd met een bewuste materiaalkeuze maakt het gebouw een mooi voorbeeld voor vooruitstrevendheid in de industrie.

DEEL DIT BERICHT:

Recente projecten