Over ons

Onze architecten voelen zich thuis in de stad, maar zeker ook in het landelijk gebied. Wij maken ontwerpen voor allerlei projecten, gaande van nieuwbouw tot renovaties en erfgoed. Ook besteden we aandacht aan energiezuinig bouwen. Heeft u plannen? Wenst u een adviserend gesprek? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.


Missie

Bouwen, dat doet u met de juiste bouwpartners met kennis van zaken. 

U kiest voor de allerbeste kwaliteit dus kiest u graag ook voor iemand die samen met u het pad opgaat en luistert naar uw wensen. Iemand die uw zorgen wegneemt en het hele bouwproces van A tot Z voor u opvolgt. Iemand met kennis van de nieuwste materialen, technieken en die thuis is in de wereld van de stedenbouw en ruimtelijk ordening.

Ongeacht de stijl die u wenst, ongeacht de omvang van het bouwproject, bij Parallel Architecten vindt u dé architect die uw project met veel goesting zal oppakken en begeleiden van ontwerp tot aan de realisatie.

Ons team bestaat uit diverse ir. architecten, architecten en assistent-architecten gespecialiseerd in verschillende disciplines. Hierdoor vindt u bij ons zeker een architect die aansluit bij uw stijl, wensen en verwachtingen. Net dat is onze sterkte!


Visie

We ontzorgen iedereen met (ver)bouwplannen. Onze aanpak gaat verder dan het architecturale ontwerp. We zien onszelf als een gids voor elke bouwheer. Bovendien kiezen we bewust voor duurzame projecten waarbij materiaalgebruik en energie centraal staan. We bouwen niet alleen aan een constructie voor vandaag, maar ook voor de toekomst.  

Als preferente partner van het kennisnetwerk van UNITED EXPERTS GROUP biedt Parallel Architecten u een uitgebreide begeleiding voor uw bouwproject. We onderscheiden ons met andere architectenbureaus door slechts met één contactpersoon het hele bouwproject aan te pakken. Wij coördineren en brengen u met de juiste consulent van de adviesgroep UNITED EXPERTS GROUP in contact.

Het is onze ambitie om u naadloos door het ganse bouwproces te loodsen, ongeacht de omvang van het bouwproject.

Ontdek ons team

Onze groep telt ondertussen meer dan 45 architecten. Ontdek ons team hier. Ook in Wallonië hebben we een team om uw project te realiseren (kantoor in Doornik en Louvain-La-Neuve). 





Onze partners